עמוד הבית
הסל שלי החשבון שלי
 
 
חיפוש אירוע
חיפוש
סוג
 

אוכל באמנות

האוֹצָר של האוֹצֵר

עורך ומרצה: ד"ר דורון לוריא, מרצה לאמנות, שימש עד לאחרונה כאוצר בכיר ורסטורטור ראשי במוזיאון ת"א לאמנות.

הסדרה תעסוק בשפת האמנות ובסקירת חתך בנושאים מרכזיים כגיבורי התנ"ך והפאם פאטל מחד, ונושאים יומיומיים כאוכל וזוגיות מאידך, תוך הצגת ההתפתחות והשינויים שחלו בתפיסתם לאורך ההיסטוריה באמנות.

צילום: אוסף פרטי 

בציורי "טבע דומם" רבים שצויירו לאורך הדורות מופיעים מאכלים רבים - בשר, דגים, לובסטרים, צדפות, לחם, גבינות, ירקות ופירות, עוגות, יין וכד'. כיצד השפיעו חילופי הסגנונות השונים על תיאורים אלה?

 

מועדים
  תאריך יום שעה אולם הזמנת כרטיסים  
  14.02.2019 יום ה 11:00 אולם רבקה קראון